Pensiune

Cazare la pensiunea Sanliv din bucureşti

cazare-pensiune-sanlivPensiunea Sanliv și-a deschis porțile începând cu anul 2009 si este amplasată in cartierul Militari din Bucuresti, foarte aproape de iesirea pe autostrada A1, circa 1 km si aproximativ 15 minute de centrul orasului. Pozitionarea pensiunii permite acesul direct si facil catre orice companie, institutie publica, muzeu, restaurant sau loc de intalnire din zona cartierelor Militari, Drumul Taberei.

Personalul pensiunii noastre vă asteaptă acolo unde liniştea şi condiţiile excepţionale, corespunzatoare categoriei de confort de 3 stele, vă vor asigura o şedere reuşita şi o atmosferă placuta.

Toate camerele au fost astfel mobilate încât să emane o atmosferă ideala pentru o cazare intima si intalniri discrete, ideală pentru cei aflaţi în călătorii de afaceri sau în delegaţie în Bucureşti.

Intrucat nu oferim mancare punem la dispozitia clientilor bucataria pensiunii care este dotata cu tot ce ii trebuie unei bucatarii.

La subsol se află sala de mese, cu o suprafata de 100mp, ideala pentru prezentari, intalniri de afaceri, lansari de produs, organizari interviuri sau pentru alte reuniuni, ideale pentru firme care au punctul de lucru in afara Bucurestiului. Acest spatiu este prevazut cu două grupuri sanitare. Capacitatea maxima a salii este de 68 de persoane (17 mese cu 68 de scaune), peretii albi ai salii fiind perfecti pentru proiectii.
Personalul pensiunii isi rezerva dreptul de selectare al clientilor. Va rugam sa ne contactati NON STOP pentru orice informatii suplimentare.